Utrecht, The Netherlands
+31639455293
info@rintske.nl

Abundance

Succes comes from overcoming the things you once thought you could not do

Abundance

Ik heb een nieuw lievelingswoord. “Abundance”. Oftewel Overvloed. En het mooie is dat sinds ik gefocused ben op overvloed ik ook steeds meer overvoed in mijn leven ervaar.

Nu ik weer in Utrecht woon, is er een rust teruggekomen in mijn leven. Er is plek en ruimte gekomen in mijn leven en in mijn hoofd. Mijn zoontje voelt zich weer helemaal gelukkig. Ik zie mijn kind weer grapjes maken, zingen in de badkamer en af en toe niet meer bijkomen van de slappe lach met een van z’n vriendjes of met mij. We hebben dezelfde suffe humor, dus dat helpt.

Nu ik uit een stressvolle en energie-vretende situatie ben, sta ik ook weer meer open voor de dingen om me heen. Ik kan weer beter ontvangen, omdat ik niet meer het gevoel heb mezelf te moeten beschermen tegen mijn omgeving door mijn muren op te trekken. En dat is meer dan fijn! Soms hoef ik alleen maar om me heen te kijken en dan voel ik zoveel dankbaarheid. En hoe dankbaarder je je voelt hoe meer dingen op je pad komen om dankbaar voor te zijn. Dat is nou eenmaal de wet van de aantrekkingskracht en die werkt altijd, of we ons er nou van bewust zijn of niet.

Wat ik dan merk van die overvloed? Die is overal.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *