Utrecht, The Netherlands
+31639455293
info@rintske.nl

Coaching

Succes comes from overcoming the things you once thought you could not do

Onze aanpak is altijd op maat, omdat iedereen met een andere achtergrond en wensen in een traject stapt.

We bieden twee soorten coaching:

Paradigma Coaching

Door duidelijk inzicht te krijgen in je paradigma’s (negatieve innerlijke overtuigingen) leer je deze door de coaching te resetten. Hierdoor maak je een innerlijke verandering door en zal je het gevoel hebben dat de buitenwereld positief om je heen aan het veranderen is. Je ziet heel duidelijk welke patronen je succes in de weg stonden en weet je hoe je die patronen kan doorbreken.¬†Nieuwe positieve overtuigingen zullen je succes gaan stimuleren.

Het succes van de coaching kunnen we meten aan de hand van de gewenste resultaten die we van te voren hebben vastgesteld en het behalen daarvan.

Stressverminderingscoaching

De doelstelling van deze individuele coaching is dat medewerkers die moeite hebben om te gaan met:

  • bepaalde functievereisten,
  • leidinggevenden,
  • organisatorische veranderingen
  • balans tussen werk en priv√© te vinden

vooruit geholpen worden. Er wordt gecoacht op een verandering van binnenuit. Hierdoor wordt de stress verminderd en krijgt de medewerker oplossingsgerichte handvatten en nieuwe positieve energie.

Bij een coachingstraject zit ook een persoonlijkheidstest van Zyvo inbegrepen. Dit is een recent in samenwerking met de universiteit van Twente ontwikkelde persoonlijkheidstest die volledig adaptief is aan iedere individu.

image